English Tea Shop Organic

Az English Tea Shop Organic termékcsaládja prémium minőségű, kézzel szedett bio teakeverék, mely ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Az English Tea egyedül az organikus és fairtrade gazdálkodókkal dolgozunk együtt a világ minden tájáról, hogy előállítsuk különleges tea kínálatunkat.

A „fenntartható” nem csak egy szó számunkra – ez vezérli mindazt, amit csinálunk. Büszkék vagyunk a Soil Association és a Fairtrade International tanúsítványainkra, nem beszélve a Control Union tanúsításokról és a különféle egyéb minőségirányítási rendszerekről. De még tovább megyünk. Teáink és összetevőink kistermelőktől származnak korlátozott mennyiségben, vegyi műtrágya vagy növényvédő szer nélkül termesztve.

Az English Tea Shop Organic -nél elkötelezettek vagyunk, hogy felismerjük és elmondjuk a világnak, hogy ezek a kistermelők hogyan gyakorolnak óriási hatást a bolygó természetes ökoszisztémájának fenntartására az utánunk következő generációk számára. A méltányos kereskedelem révén prémiumot fizetünk nekik, hogy a lehető legfenntarthatóbb módon gazdálkodhassanak.

Az English Tea Shop Organic -nél a gazdák és családjaik jólétének javítása érdekében folyamatos segítséget nyújtunk a számukra. Így ma élvezhetjük az ízletes teájukat, miközben a következő generációk számára is elérhető marad.

Fedezd fel változatos teaválasztékunkat, az igazi klasszikusoktól kezdve a szokatlanabbakig.

Válassz kedved szerint

English Tea Shop Organic termékek

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”125″ include_categories=”411″ columns_number=”5″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest