Falatka Kézműves Termékek

A Falatka Kézműves termékek kíméletes eljárással készült, tartósítószer-mentes, vitamindús aszalt gyümölcsökből készülnek (körte, alma, szilva, meggy, szőlő). Az aszalt gyümölcsök energiát adnak, vitamint pótolnak és rosttartalmuknak köszönhetően jótékonyan hatnak az emésztőrendszerre.

A Falatka Kézműves termékekhez minöségi kakaót használunk, amely a kutatások szerint mérsékli a szívbetegségek kialakulásának a kockázatát, ráadásul flavonoidokat is tartalmaz, amelyek erős szabadgyök-megkötő és gyulladáscsökkentő hatásúak. (Szacharózt nem tartalmaz!) A vörösszőlő őrlemény nagy mennyiségben tartalmaz rezveratrolt és bioflavonoidokat, melyek erős antioxidáns hatású vegyületek. Rákellenes, gyulladásgátló, antibakteriális, véralvadásgátló és értágító anyagokként ismertek.

A Falatka Kézműves termékeknél igyekszünk a természetes gyümölcs- és csokoládé íz megtartására, a laktató, de nem túl édes (fölösleges kalóriát nem tartalmazó) ízharmónia kialakítására. Vitamin szeleteinkhez nem használunk cukrot vagy magas cukortartalmú déligyümölcsöket, sem mézet vagy glükóz szirupot, így is biztosítva a lassabb felszívódást és a természetes ízeket.

Édesítésre – amennyiben szükséges – eritritet használunk, figyelembe véve a speciális étkezési igényeket. Tápérték táblázat minden szelet hátulján megtalálható.

Fehérjével dúsított Falatka Kézműves termékeinkhez kizárólag Naturize barnarizs fehérjét használunk, ami teljesértékű vegán fehérjeforrás.

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest