GLORY

A GLORY először a kézfertőtlenítő géllel jelentett meg a piacon. A tapasztalatok azt mutatták, hogy hiánypótló termékről van szó, hiszen nagyon rövid idő alatt széles körben kedvelt és keresett lett. Büszkék vagyunk rá, hogy mi honosítottuk meg a praktikusan alkalmazható kézfertőtlenítő gél használatát Magyarországon.

A GLORY -nál igyszünk folyamatosan fejleszteni és bővíteni kínálatunkat, hogy megfeleljen a mindenkori magyar és uniós követelményeknek, illetve a vásárlók igényeinek.

A GLORY Holt-tengeri kozmetikumok csoportja a másik fontos márkánk, amelyben igyekszünk természetes hatóanyagú, tartósítószert és színezéket nem tartalmazó natúr kozmetikumokat kínálni. Holt-tengeri termékek tekintetében mi biztosítjuk a legszélesebb kínálatot, a legkedvezőbb árakon.

Nagy gondot fordítunk termékeink minőségének, előállítási folyamatának folyamatos figyelemmel kísérésére, fejlesztésére.

Válassz kedved szerint

GLORY termékek

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”125″ include_categories=”351″ columns_number=”5″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest