Isispharma

Az Isis Pharma egy 1988-ban alapított francia cég, amely innovatív orvosi kozmetikumokat állít elő bőrgyógyászati problémákra (például akne, hiperpigmentáció, rozacea, túlérzékenység). Jelenleg a világ 65 országában van jelen a márka, és minden típusú bőrre találhatunk hatékony formulájú kozmetikumokat a kínálatában.

Az Isispharma egy innovatív Francia bőrgyógyászati laboratórium fő célkitűzése a bőr egészséges éleattani folyamatainak helyreállítása és megőrzése. Termékei biztonságossak, bőrgyógyászatilag teszteltek, hatékonyak és kellemes a használatuk.

Az Isispharma úttörő szerepet játszik a speciális bőrbetegségek, például a hiperpigmentáció, a rosacea és a vitiligo kezelésében, ezért gyorsan híressé vált a bőrgyógyászok és a betegek körében a hatékony megoldásai miatt.

Ma az Isispharma bőrápolási termékeit több mint 14 000 bőrgyógyász ajánlja 80 országban.

Válassz kedved szerint

Isispharma termékek

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”125″ include_categories=”408″ columns_number=”5″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest