Lamore Homoktövis

A Lamore Homoktövisnél családi vállalkozásként meglévő földterületeinken 2013-ban kezdtünk a homoktövis (Hippophae rhamnoides) termesztésével foglalkozni. Kezdetben nem tűnt egyszerű feladatnak, mivel sem a homoktövis termesztése, sem a belőle készült termékek ismertsége akkortájt a köztudatban elég gyerekcipőben járt. A Lamore homoktövis BIO ültetvényünk Magyarországon, Budapest-től északra, Vác közelében, Vácduka település mellett található egy csendes domboldal lábánál.

A Lamore Homoktövis termékeink alapanyag hátterének biztosítására fokozatos telepítés mellett 10 hektár területen vegyszermentes, BIO növénytermesztést folytatunk. A bio homoktövis ültetvény folyamatos művelését teljesen gépesített formában végezzük, hatékonyan megoldva a terület egész évi gondozását. A gazdálkodásban nagy figyelmet fordítottunk a homoktövis növény fajtakiválasztására, valamint a művelési hatékonyság optimalizálására, szinte együtt élve a homoktövis csemete korától kezdődően.

A Lamore Homoktövisnél termékeink kizárólag az általunk termesztett bio homoktövis alapanyagaiból készülnek, összekötve az alapanyag termesztését a termelői termékeink gyártásával. Kizárólag naturális termékeink hozzáadott anyagoktól mentesen készülnek kíméletes technológiával, a homoktövis bogyó és levél hatóanyagainak megőrzése végett.
A Lamore Homoktövisnél alaptermékeink a natúr és bio homoktövis velő, homoktövis magolaj, homoktövis levél herba tea, homoktövis hús-héj őrlemény, homoktövis mag őrlemény, szártott és fagyasztott homoktövis bogyő, ízesített homoktövislé, valamint az innovatív technológiát alkalmazott homoktövis kozmetikumok, homoktövis italporok, homoktövises vitagyümi lekvár és szeletek.

Válassz kedved szerint

Lamore Homoktövis termékek

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”125″ include_categories=”402″ columns_number=”5″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest