Mendula Bakery

2015 végén-2016 elején útjára indítottuk a Mendula Bakery -t, aminek az alapkoncepciója a tortakészítés/-kiszállítás volt, ill. hosszabb távon csomagolt édes és sós kekszek értékesítése.

A Mendula Bakery -nél egy idő után azt vettük észre, hogy az ilyen-olyan mentes termékekre a legnagyobb a kereslet, így szépen-lassan ebbe az irányba tolódott a kínálatunk. Majd végül kisebb-nagyobb kanyarokkal – végig a keresletet követve – teljes mértékben lecserélődött a termékkínálatunk, és az aszalt gyümölcsök és az olajos magok átvették az uralmat a műhelyünkben:) Az egyik termékből jött a másik, folyamatosan ötleteltünk, termékeket fejlesztettünk, és csak néztünk, hogy mennyi mindent lehet ezekből az alapanyagokból kihozni.

A Mendula Bakery alapelve: semmi olyat nem raktunk a termékeinkbe, amit a saját gyerekeinknek nem adnánk. Amikor a mogyorókrémet fejlesztettük, eszünkbe se jutott, hogy némi pálmaolajjal dúsítsuk (=olcsósítsuk), vagy hogy cukorral toljuk tele. A Mendula Bakery – nél mi olyan mogyorókrémet szerettünk volna csinálni, ami tényleg MOGYORÓkrém, nem cukorkrém vagy pálmaolajkrém. MÁST, JOBBAT akartunk csinálni, mint ami a piacon kapható. És ugyanez vezérelt minket a többi termékünknél is. Lehet (sőt biztos), hogy olcsóbbat lehet kapni a mi termékeinknél, de olyat, ami jobb minőségű, aligha.

Tegyél egy próbát!

Válassz kedved szerint

Mendula Bakery termékek

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”125″ include_categories=”406″ columns_number=”5″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest