NAAVA
Holt-tenger kincsei

A NAAVA a Föld legősibb szépségreceptjét hozta el Önnek: a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait a természet különleges bőrszépítő esszenciáival ötvözte.

A Naava a természet legrégibb elemeiből merít szépítő ihletet. A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

A NAAVA-t évezredes hagyományok hívták életre: a Holt-tenger kincsei Kleopátra szépségkúráinak főszereplői voltak, értük hódíttatta meg e vidéket szerelmével, Marcus Antoniussal.

Az élet fundamentumát alkotó ásványi anyagokat a növényi esszenciák aktív ereje hívja táncba a NAAVA mindhárom, válogatott összetevőkben gazdag, ápoló és tápláló termékcsaládjában.

A NAAVA a szépség megőrzésének évezredes titkaiba avatja be Önt: olyan készítményeket ad a kezébe, amelyekkel rálelhet bőre természetes, kiegyensúlyozott szépségére.

Válassz kedved szerint

NAAVA – Holt-tenger kincsei termékek

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”125″ include_categories=”350″ columns_number=”5″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest