10 Darabos Kávékapszula Csomag

2700Ft

Cikkszám: CORSO1002 Kategóriák: , ,

Leírás

Termékleírás

10 Darabos Kávékapszula Csomag

A termékről

“Chi vediamo a Corso!” – Élvezzük együtt a milánói kávéteraszok hangulatát, “Találkozzunk a korzón!”

Milánó kézműves kávéja kapszulába zárva. Otthonodban élvezheted nap, mint nap a kávézás magával ragadó élményét. Egy doboz 10 darab egyesével csomagolt kávékapszulát tartalmaz, így az aromát és a pörköléskor kapott ízt megőrzi a felhasználásig. Nespresso kávégép kompatibilis.

A Sahib Caffe Milánó kézműves kávéja. A családi vállakozásként működő gyár több, mint 70 éve állít elő teljesen természetes, kémiai kezelés nélkül, zsír hozzáadását mellőzve első osztályú prémium kávét, melynek 70 éves fennállására Corso fantázianevű kapszulánkat is elkészítettük. A terméket úgy terveztük, hogy a fogyasztó számára minden szempontból tökéletes legyen: kompakt és tartós krém-tartós aroma-lágy, testes íz-bársonyos lecsengés. Minden egyes kávé betakarítás különböző minőségű termést produkál, ezért a pörkölést nagy szakmai múlttal rendelkező szakemberek végzik. A kávé pörkölése különleges figyelmet és szakértelmet igényel. A kézműves kávé jellemzője, hogy a nagyüzemi kávépörkölés helyett kis mennyiségben történik a kávészemek pörkölése 12 kg-os tételekben.
Minden munkafolyamatot automatizálás nélkül kézzel végzünk. A pörkölőmester figyeli a pörkölés folyamatát és a legmegfelelőbb pillanatokban avatkozik közbe.

Minden egyes kávéfajtának megvannak a maga pörkölési jellemzői, amiket messzemenően figyelembe veszünk kávéink pörkölésénél és a kávékeverékek összeállításánál.
A kávépörkölés velejárója, hogy a pörkölés után, a megfelelő pörkölési szint elérésével nem ér véget a pörkölési folyamat, hanem a kávé tovább “dolgozik”, ami előnytelenül befolyásolja az aromákat ezért gyors hűtésre van szükség.
Ezt a nagyüzemekben vízpermettel oldják meg. A hűtésnél alkalmazott vízpermet nemcsak a kávé súlyát növeli, hanem a kialakult aromákat is rontja, mivel a kioldódás megkezdődik. A kis mennyiségeknek köszönhetően ezt intenzív léghűtéssel, víz permetezése nélkül végezzük, így az aromák és a teljes koffeintartalom a kávészemekben maradnak.

A pörkölt szemeket legalább 15-20 napig speciális zsákokban pihentetjük egy olyan környezetben, ahol a hőmérséklet és páratartalom szabályozott. Így lesznek tökéletes aromájú és csillogóak a kávészemek. A keveréket legalább ötféle kávé teszi ki ami a világ minden tájáról érkezik más-más egyedülálló tulajdonsággal. A szakszerű méréseken alapuló keverés adja a Sahib Corso kávé következetes ízét.

Összetevők

 

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest