Bambusz fogkefe – felnőtt 1 db

1290Ft

Elfogyott

Cikkszám: NKVL-4280001327412 Kategóriák: , ,

Leírás

Termékleírás

Bambusz fogkefe – felnőtt 1 db

A termékről

A Pandoo bambusz fogkefe, a hagyományos műanyag és fa fogkefék környezetbarát alternatívája. Nem csak az egyedi természetes fa hatás teszi szimpatikussá, de stabil és kiváló minőségű megmunkálás is jellemzi.
Teljesen természetes bambuszból készül és vegán. Ezen kívül vegyszer- és festékanyag mentes, illat és íz semleges.        A bambusz, mint nyersanyag antibakteriális és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, ez által ellensúlyozza a baktériumok kialakulását és elősegíti az egészséges száj- és fog​​higiéniát. A kiváló minőségű sörték biztosítják az optimális tisztítási eredményt, a fehér fogakat és az egészséges fogínyt. Mindennapos használata eltávolítja a felületi elszíneződéseket és védi az ínyt. A közepesen puha sörték (100% nylon)  gyengédek a fogínyhez és a fogakhoz, így tökéletesen alkalmas a száj és fogak tisztán tartására.
Ez az ökológiai anyagból készült termék műanyag-mentes, újrahasznosítható külső csomagolásban kapható. A fogkefe nyele és csomagolása is 100% -ig biológiailag lebomló.
A bambusz egy természetes és gyorsan megújuló, fenntartható erőforrás.
Figyelmeztetés: A fogorvosok javaslatára érdemes a fogkeféket kb. 2-3 havonta cserélni a megbízható tisztítási eredmény érdekében. Ennek oka az, hogy a sörtéken és azok között baktériumok szaporodhatnak.
Tárolás: A kefét mindig fejjel felfelé helyezze a fogkefecsészébe! Így a sörték jobban tudnak száradni, és a baktériumok sem tudnak olyan gyorsan szaporodni, mint egy nedves kefénél.

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest