Akció!

BioMenü BIO BROKKOLI por 125 g

1799Ft

Elfogyott

Leírás


Termékleírás

BioMenü BIO BROKKOLI por 125 g

A termékről

A hatékony diéta kulcsa!

Rendkívül egészséges, alacsony kalóriatartalmú, élelmi rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag.

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai:

  • Indol-3-karbinol és szulforafán tartalma támogathatja a máj méregtelenítő funkcióját, segítheti a sejtek daganatellenes tevékenységét
  • Jótékony hatása lehet a vénákra, vissszérgyulladásra, aranyérre
  • Erősítheti a kapillárisokat és a vénákat
  • A központi idegrendszerre és az agyra serkentő hatású lehet
  • Javíthatja a cukorbetegek mikrokeringését
  • Antioxidáns
  • Gyulladáscsökkentő lehet
  • Angiogén
  • Kollagénszintézist serkető lehet
  • Pozitív hatása lehet a memóriára
  • Antimikrobiális
  • Neuroprotektív
  • Támogathatja az immunrendszert

Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások

Részletes leírás

A káposztafélék családjába tartozó kifejezetten alacsony kalóriatartalmú antioxidáns bioélelmiszer.

Magas arányban tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket, A-, K- és C-vitamint, káliumot, kalciumot, illetve élelmi rostot.

Rendszeres fogyasztásával hatékonyan támogathatjuk a súlykontrollt és a méregtelenítést, a vérkeringést, a helyes sejtműködést és segíthet megőrizni a csontok és fogak épségét. Daganatos betegséggel élők számára különösen fontos, hogy a brokkoli porral készített ételeket nem szabad sokáig főzni (max. 2-3 perc párolás)!

Különösen ajánlott brokkolicsírával, vagy más szulforafán tartalmú étellel keverve fogyasztani (mustármag, retek, rukkola, wasabi), mert ezek mirozináz tartalma segíthet a rákmegelőzésben.

Használata segíthet: sebgyógyulás, terhességi csíkok, narancsbőr ellen, stresszoldó, szorongáscsökkentő, pánikrohamok ellen, ízületi fájdalmakra, méregtelenítésre (elhízás, májfunkciók javítása, bőrproblémák)

Tartalmaz: B-vitamin, C-vitamin, antioxidánsok, fehérjék, ásványi anyagok, flavonoidok, tanninok, polifenol

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = ízlés szerint

Adalékként levesekhez, zöldséglevekhez, zöld hűsítőkhöz és öntetekhez

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest