Akció!

BioMenü BIO TÖKMAGFEHÉRJE por 125 g

2142Ft

Elfogyott

Leírás


Termékleírás

BioMenü BIO TÖKMAGFEHÉRJE por 125 g

A termékről

A BioMenü BIO TÖKMAGFEHÉRJE por az Európai Unióban termesztett tökmagból készül. A standard eljárás során a megtisztított, válogatott magok olajtartalmának kb. 90%-át kipréselik, majd a fennmaradó masszát finom porrá őrlik.
Az így keletkezett tökmagfehérje por kétharmada növényi fehérje és tömegének további kb, 11%-a kiváló minőségű diétás növényi rost.
Mint kiváló növényi fehérjeforrás hatékonyan támogathatja a tudatos diétát. ásványianyag tartalma segíthet a kiegyensúlyozott mentális állapot elérésében/megőrzésében, enyhítheti a felnőttkorban kialakuló férfipanaszok tüneteit és csökkentheti bizonyos daganatos betegségek kialakulásának esélyét. Rendkívül magas magnéziumtartalmának köszönhetően vérnyomás kiegyensúlyozó szerepe lehet, csökkentheti a szívműködési zavarokkal élők panaszait, táplálhatja a csontszerkezetet és csökkentheti a vércukorszintet.
A fehérjeporok közül egyedülállóan jól felhasználható, sokoldalú és jó ízű BIO táplálékforrás. Nyers formájában italokba keverve, vagy sütéshez (tészták. kenyérfélék és sütemények) és főzéshez, pudingok vagy shake-ek gazdagítására is tökéletes választás lehet.

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest