Akció!

BioMenü BIO WHEY TEJSAVÓFEHÉRJE por 250 g

3961Ft

Elfogyott

Leírás


Termékleírás

A savófehérje a világon a legjobban tanulmányozott étrend-kiegészítők közé tartozik és okkal. Nagyon magas tápértékkel bír, a tudományos kutatások számos egészségügyi előnyét tárták fel.
A tejsavófehérje tápértéke nagyon magas. Könnyen emészthető és gyorsabban felszívódik, mint más fehérjék.
A savófehérje – intenzív edzés mellett – kiválóan támogatja az izomnövekedést és -fenntartást.
A savófehérjék csökkenthetik a vérnyomást a magas vérnyomású embereknél. Ennek oka, hogy laktokininnek nevezett bioaktív peptideket tartalmaz.
A tejsavófehérje hatékonyan mérsékli a vércukorszintet, különösen, ha magas szénhidráttartalmú étkezés előtt vagy alatt fogyasztják. Különösen hasznos lehet a 2. típusú cukorbetegségben szenvedők számára.
A magas dózisú savófehérjékről kimutatták, hogy csökkentik a vérben a C-reaktív fehérje szintjét, ami segíthet a gyulladáscsökkentésben, így kedvező hatással lehetnek a gyulladásos bélbetegségre is.
A savófehérje-kiegészítők erősíthetik a szervezet antioxidáns védekezését azáltal, hogy elősegítik a glutation képződését, amely a test egyik fő antioxidánsa.
A tejsavófehérje fogyasztása – más típusú fehérjékhez képest – sokkal nagyobb teltségérzetet okoz. Ez hasznos lehet a fogyókúrázók számára. A sok fehérje fogyasztása nagyon hatékony módja a fogyásnak.

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest