Deep Blue Health Zöldkagyló

4331Ft

Cikkszám: Green Lipped Mussel-03 Kategóriák: , ,

Leírás


Termékleírás

A Deep Blue Health ZÖLDKAGYLÓ (Green Lipped Mussel) a tisztaságáról világszerte ismert Új-Zéland vizeiben tenyésztett tarajos zöldkagylót tartalmazza, a héj nélkül. A kapszula 87,5 mg glükozaminoglikán (GAG), 5féle Omega 3, továbbá komplex proteinek, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak gazdag forrása, melyek segíthetnek mérsékelni az izületi fájdalmakat és diszkomfort érzéseket. A zöldkagylót liofilizálással állítják elő, ennek megfelelően képes megőrizni a természetes hatóanyagait, amelyek az izületek egészségét támogathatják.

A termékről

500 mg (ami 2500 mg friss kagylótestnek felel meg) – 100db kapszula

Előnyök
Az egyedülállóan csak Új-Zélandon megtalálható zöldkagyló évszázadokon keresztül képezte az őshonos Maori törzsek alapvető táplálékát (Ez a hagyomány pedig azóta is fennmaradt). Napjainkban az új-zélandi emberek is előszeretettel gyűjtik és fogyasztják ezt a természeti “kincset”. A zöldkagyló ugyanis kíváló tápanyagforrásként szolgálhat, főként a tengeri fehérjéknek és Omega 3 zsírsavaknak köszönhetően. A Deep Blue Health Zöldkagyló táplálékkiegészítő optimális segítséget nyújthat az izületek és csontok egészségének megőrzésében, hiszen segítheti a porcok természetes gyógyulását és újjáépülését és támogathatja a szervezetet az izületi bántalmak leküzdésében. Rendszeres szedése sportolóknak is ajánlott.

Quality Guarantee – Minőségi Garancia
A termék minősége új-zélandi laboratóriumi tesztekkel igazolt. Mindemellett a termék a Nemzetközi HACCP Elvek által elismert és a gyári előállítási szabályoknak megfelelt.

Összetevők

 

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest