Fenyő illóolaj 10ml (Pinus sylvestris L.)

1.194Ft

Cikkszám: 1301 Kategória:

Leírás

A Fenyő illóolaj (Pinus sylvestris) a fenyőtű desztillációjával kinyert sárgás folyadék, melyet a gyógyászat, a kozmetikai ipar és az aromaterápia is több területen hasznosít.

Ízületi fájdalmakra, légúti panaszok enyhítésére, érzelmi tonizálásra is alkalmas illóolaj, mely friss, kámforos alapon, száraz és édes jegyekkel díszített igazi balzsamos illatélményt kínál.

A Fenyő illóolaj tulajdonságai:

Gyulladáscsökkentő
Lazító
Stimuláló
Fájdalomcsillapító
Fertőtlenítő
Hurutoldó
Nyákoldó
Köhögést csillapító
Revitalizáló
Dezodoráló
Nem toxikus
Nem fototoxikus
Nem érzékenyítő
Mire jó a Fenyő Illóolaj?

Párologtatásra
Aromafürdőhöz
Szaunaolajnak
Sportsérülésre
Anti-aging termékekbe
Bedörzsölőkhöz
Légúti megbetegedésekre
Légzés megkönnyítésére
Levegő fertőtlenítésére
Ízületi és izomfájdalmak enyhítésére
Izomlázra
A Bulgarian Rose Karlovo 100%-os Fenyő illóolaj színtiszta éteri olaj, mely számos pozitív tulajdonságával segítségünkre siet. Mindennek ellenére csak külsőleg való használatra ajánljuk.

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest