Geomar Thalasso Scrub Tisztító Hatású Bőrradír 600 g

3990Ft

Cikkszám: 8003510032853 Kategóriák: , ,

Leírás

Termékleírás

Geomar Thalasso Scrub Tisztító Hatású Bőrradírban a fekete só, a tengeri só, a vulkáni homok és az aktív szén méregtelenítő hatása kombinációja segíti a bőrt a tisztítást és méregtelenítést, míg a moringaolaj simogatja a bőrt és rugalmasságát. A bőr azonnal simábbá és lágyabbá válik. Az aktív anyag használata a hámlasztó elemekkel végzett masszázs szinergikus hatásának köszönhetően enyhíti a bőr hiányosságait és méregtelenítő műveletet hajt végre, eltávolítva a szennyeződéseket. Csodálatos bőrradír mely már régen ismert anyagokat használ bőrünk tisztítására. A test egész területén alkalmazható, ennek köszönhetően a Geomar testradír biztosítja, hogy bőrünket felfrissítsük és megújítsuk.

A termékről

A masszázs szinergetikus hatásának, valamint a jelen lévő hámlasztó elemeknek és fitoextraktumoknak köszönhetően a folyamatos használat lehetővé teszi a bőr hiányosságainak simítását, minimalizálva a ráncokat, és elősegíti a „megújult” test mikrocirkulációjának stimulálását.
Geomar Thalasso Scrub Tisztító Hatású Bőrradír használata:
Használat előtt a spatulával mindenképpen keverje össze a tengeri ásványokat és az olajat, hogy homogén állagot kapjon. Vigye fel a nedves bőrre, masszírozza kellemesen a bőrére. Ezt követően bő vízzel öblítse le. Amennyiben lehetősége van heti egy-két alkalommal használja a Geomar Testradírt.
NEM TARTALMAZ Szilikont és parabéneket. Dermatológiailag tesztelt!
Geomar Thalasso Scrub Tisztító Hatású Bőrradír összetevői a tökéletes gondoskodásért:
Számos tökéletes összetevő található ebben a különlegesen egyedi kozmetikai termékben, melyek kiválóan gondoskodnak a testünk felfrissüléséről.

Összetevők

A Tahiti vulkáni homok hámlasztja az elhalt bőrsejteket
A fekete só és a tengeri só megtisztítja a pórusokat és harcol a szennyeződésekkel
A Holt-tenger nyomelemei ragyogóvá teszik a bőrt
Nagy tisztaságú moringaolaj (a tormafa magjából származó új csodaolaj) rugalmasságot biztosít és stroke-mal táplálja a bőrt. Magas A-, B- és C-vitamin-tartalmával az olaj antibakteriális és antioxidáns hatású
Az aktív szén (finomszemcsés szén) rendkívül hatékony méregtelenítő és méregtelenítő folyamatot indít.

 

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest