Hairforce for Women Hajregeneráló

7990Ft

Leírás

Termékleírás

Hairforce for Women Hajregeneráló

A termékről

A Hairforce egy kifejezetten nőknek fejlesztett kétkomponensű hajregeneráló kezelés, amely 100%-ban természetes és melléhatás mentes. A hatékonyságát a működési elvének köszönheti. Az esti tablettában található kollagén és hialuronsav és vitamin komplex egy nedves, elasztikus környezetet hoz létre a fejbőrben ahova a vitaminok és nyomelemek be tudnak épülni és a hajhagymákat fel tudják tölteni. Ez után az erőtől duzzadó hajhagymákat a reggeli kapszulában található gyógynövények kivonatok, olajok és vitaminok serkentik és a nap 24 órájában biztosítják a megfelelő tápanyagokat a növekedéshez. Így a hajhagymák és a fejbőr folyamatos táplálás mellett tudja kihozni magából a maximumot. Kúra szerű használat esetén megerősíti a haj szerkezetét, felgyorsítja a hajszálak növekedését és puha, fényes hajkoronát varázsol.

Optimális adagja naponta 1 tabletta reggel és 1 kapszula este.

A Hairforce komplex gyógynövény- és vitaminformula: a természetes hajnövekedést elősegítő kollagén és hialuronsav mellett ligetszépe- és szőlőmag-olajat is tartalmaz. Ezek az összetevők mellékhatás nélkül, egymás hatását erősítve teszik kirobbanóan egészségessé a hajkoronát.

Összetevők

Aktív hatóanyagai: Kollagén, Hialuronsav, Szőlőmagolaj, Ligetszépeolaj, Biotin,Szerves Cink, Niacin, Pantoténsav, A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D3- és E-vitamin

BORDÓ KAPSZULA
Nappali adag
Vitamin komplex liget szépe és szőlőmag olajjal, a megfelelő táplálásért.

ÖSSZETEVŐK:
Niacin
E-vitamin
Pantoténsav
B2-vitamin
B1-vitamin
B6-vitamin
A-vitamin
Biotin
D3-vitamin
B12-vitamin
Cink
Szőlőmag olaj
Ligetszépe olaj​

RÓZSASZÍN TABLETTA
Éjszakai adag
Nagy dózisú kollagén, hialuronsavval és beépülést segítő vitaminokkal.

ÖSSZETEVŐK:
Kollagén (Peptan®)
C-vitamin
Hialuronsav
Niacin
Szerves kötésű cink
Biotin

 

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest