Lemon Proteinkása

1790Ft

Leírás

Termékleírás

A sportos, aktív életmód találkozik a növényi étrenddel
Ha növényi vagy vegán étrendet követsz és sportos, aktív életet élsz, testépítő vagy és izomtömeget szeretnél növelni, akkor a Lemon Proteinkása neked találtuk ki!

A termékről

Csupa természet, semmi trükközés
Kényesen figyeltünk arra, hogy ebbe a zabkásába csak olyan összetevők kerüljenek, melyek bármelyikünk konyhájában előfordulhatnak: csupa természetes alapanyag, semmi mesterséges adalék. 100% növényi összetevők. Gluténmentes.

Krémes, mégsincs benne tehéntej: se tejpor, se emulgeálószer, se maltodextrin
Édes, mégsincs benne finomított cukor: se fehér, se barna, se glükózszirup. Csak igazi gyümölcs!
Kirobbanó ízek, mégsincs benne aroma: se “természetes”, se mesterséges. Se ízfokozó, se semmilyen adalék. Csak valódi, természetes, növényi összetevők.

2 perc alatt kész
Talán veled is előfordult már, hogy reggel álmosan mászol ki az ágyból vagy éppen sietned kell, késésben vagy és ilyenkor a reggeli el van felejtve vagy jön a “majd útközben bekapok valamit” szindróma. Ennek általában nem egy tápláló reggeli, hanem egy cukros péksütemény a vége…

Minden falattal jót teszel magadnak
Zabkásáink gazdagok élelmi rostokban, így hosszú időre kielégítik a tested energiaszükségletét, emelett hozzájárulnak az emésztőrendszer normál működéséhez.
A zabpehely természetesen előforduló béta-glükánt tartalmaz, ami hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Összetevők

Gluténmentes zabkása. Gluténmentes zabpehely, tökmagfehérje, datolya (10%), datolyanektár (9%), mandula, lenmagpehely, chia mag (aztékzsályamag – Salvia Hispanica), bio puffasztott quinoa, napraforgómag, citromkivonat (100% természetes), rozmaringkivonat (100% természetes).

Gluténmentes.

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉKADATOK 100g 1 ADAGBAN (KB. 50g*)
Energia 1,594 kj 795 kj
Kalória 381 kcal 190 kcal
Zsír 12 g 6 g
– ebből telített zsír 2 g 0.9 g
Szénhidrát 45 g 23 g
– ebből cukor 14 g 7 g
Rost 11 g 5 g
Fehérje 19 g 10 g
Só 0.03 g 0.02 g
* + 125 ml vízzel elkészitve

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest