Mandy növényi pástétom – gombás – 200g

549Ft

Cikkszám: VGTR-5941334002191 Kategóriák: , , ,

Leírás

Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.
Használat:
Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz.
Előnye a koleszterin és az állati eredetű összetevők teljes hiánya.

Tárolás:
+2°C és +25°C között. Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó. 4°C-on hűtve tárolandó.

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest