Ultrahangos Illóolaj Párologtató Fenyő Színben

20989Ft

Cikkszám: 5999861135011 Kategóriák: , ,

Leírás

Termékleírás

Ha elérkezik a fűtésszezon akkor jönnek a jól bevált régi technikák, a radiátor oldalára felakasztható vízzel teli párologtató tartályok és egyéb praktikák (vizes törölköző) stb.. Igen, a fűtés megkezdésével egyes lakások, házak helyiségeinek páratartalma drasztikusan lecsökken. Ilyenkor jól jön egy párásító készülék, amely visszaállítja a helyiség megfelelő páratartalmát, így nem száradnak ki a nyálkahártyák. A szem, száj és orrüreg szárazság sokféle kellemetlen tünetet is okozhat.

A termékről

Az új Scentimeter Ultrahangos okos párologtatója 168.5x215mm méretű, a beállításokat az elején található “LIGHT” és “MIST” gombok mellett telefonról is elérhetjük a Tuya Smart applikáción keresztül (LINK), a “MIST” gomb segítségével két lépésben választhatjuk ki a teljesítményt első gombnyomára a gyengébb párologtatás 30 ml/óra, második gombnyomásra 80 ml/óra erősebb párologtatási mód állítható be. A “LIGHT” gomb egyszeri megnyomásával elkezdi a készülék automatikusan váltogatni a színátmeneteket és a második gombnyomásra meg tudjuk ezt állítani, így a kiválasztott szín lesz az állandó, ha újra megnyomjuk a gombot akkor ismét elindul a színváltó üzemmód.

A készülék vízszint kapacitás érzékelője automatikusan nyomon követi a tartályában található víz mennyiségét, ha elfogy a vízrendszer automatikusan kikapcsolja a készüléket. A víztartály feltölthető, ha egyszerűen leemeljük a készülék felső részét.

Óránként 80 ml mennyiségű vizet képes párologtatni, így a beépített 400 ml literes tartállyal 5 órán keresztül lehet folyamatos a működése. Ráadásul mindezt viszonylag csendben teszi, hiszen 35 dB halk a működése.

Nem is gondolnánk elsőre, hogy milyen sok pozitív hatása lehet az Scentimeter Aromaterápia Ultrahangos Párologtatóinak. A bőrszárazság mérséklésétől, általános hangulat javításon át, az otthonunkat felfrissítő természetes illóolajok illatáig. Nem csak felfrissíti a levegőt, hanem a száraz levegő miatti torok és orrirritációt is csökkenti és mindezt most már a fotelünk vagy ágyunk kényelméből az okostelefonunkról vezérelve is kontrollálhatjuk. Ha pedig szeretnénk, hogy lakásunkat a különböző illó olajok pozitív hatásai szinesítsék, akkor jó hírünk van, hiszen a párolgó víz mellé illóolajat is csepegtethetünk!

WiFi kapcsolaton keresztül vezérelhetjük az oly sok okos eszközt támogató Tuya Smart alkalmazással.

Összetevők

 

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest