Rizs Italpor 350g

1.120Ft

Cikkszám: VGTR-5999548860410 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Felhasználás:
Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél).

Elkészítése:
Keverjen legalább 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest