Akció!

Szegfűszeg Illóolaj

1416Ft

Cikkszám: szegfu Kategóriák: ,

Leírás

Termékleírás

100%-os Tisztaságú Aromaterápiás Szegfűszeg Illóolaj

A termékről

Bőrápolásra
A szegfűszegolajban lévő eugenolnak megújító és stimuláló tulajdonságai növelik a bőr véráramát, és sugárzóvá teszik azt.

Fogfájásra
Csíraölő és érzéstelenítő nagyon hatékonnyá teszik a fogak, fájó ínyek és szájfekélyek enyhítését.

Gyulladáscsökkentés
A szegfűszegolajban lévő flavonoidok erős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Bőrápolásra
A szegfűszegolajban levő Eugenolnak megújító és stimuláló tulajdonságai növelik a bőr véráramát, és sugárzóvá teszik azt. Számos olyan termékben fogod megtalálni, amelyek csökkentik az öregedés hatásait, például a ráncok, a megereszkedett bőr és a foltok.
A szegfűszeg-olaj stimuláló tulajdonságai hámlasztják az elhalt bőrt és növelik a véráramot, ami segít újra éleszteni a bőr fiatalosságát.

Légfrissítő Pára:
A szegfűszeg olaj egyaránt hasznos az immunrendszer fellendítésében. Vírusellenes tulajdonságai tisztítják a vért és növelik a sok betegséggel szembeni rezisztenciát, mivel a szegfűszeg illóolajban található antioxidánsok megsemmisítik a veszélyes szabad gyököket. Ez segít megelőzni a betegségek sokaságát, például a szívproblémákat és a rák bizonyos típusait.

Gyomorpanaszokra:
A szegfűszegolaj hatása hagyományosan hatékony volt a gyomorral összefüggő problémák, például emésztési zavarok, hasmenés és puffadás kezelésére. Ha néhány csepp olajat a gyomor területére dörzsölünk, elősegítheti a puffadást és a méreganyagok eltávolítását a testből. Hasznos lehet csuklás és mozgásszervi betegség kezelésére is.

Összetevők

Szólj hozzá Facebookal

Pin It on Pinterest