Leírás
Elkészítése: Keverjen össze egy tálban 50g Vegán Omlettet 100 ml vízzel. Melegítsen elő egy olajozott vagy tapadásmentes bevonattal ellátott serpenyőt:
Vegán omlett készítéshez: Öntse a keveréket a serpenyőbe majd lassú tűzön süsse meg mindkét oldalát
Vegán rántotta készítéséhez:Öntse a keveréket a serpenyőbe, majd lassú tűzön a sütés közben kevergesse mindaddig amíg kis darabokra esik szét. Utána süsse addig, míg ezek a darabok megfelelően átsülnek.
Tárolja száraz és hűvös helyen 24 C hőmérséklet alatt, ahol a relatív páratartalom nem haladja meg a 70%-ot. Használat után jól zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.
50 g Vegán Omlett 100 ml vízzel esetében a csomag 4 adag elkészítéséhez elegendő mennyiséget tartalmaz.