The Humble Co.

Tudsz arról, hogy évente 3,6 milliárd műanyag fogkefe készül? Ezek jelentős része az óceánban landol. A The Humble Co. fogkefék bambusz nyéllel készülnek, fenntartható módon termesztett bambuszból. A bambusz természeténél fogva antibakteriális. A sörte nejlon (kiváló minőségű, BPA-mentes) – mert erre egyelőre nincs természetes, jól működő megoldás.

2013 óta a The Humble Co. forradalmat indított a testápolási termékeknél – a tervezéstől és a gyártástól kezdve az alázatosságig. Noel Abdayem fogorvos által alapított The Humble Co. mára világszerte több mint 40 ezer üzletben és fogászati ​​klinikán kaphatók. Valamennyi terméket fogorvosok irányítása és felügyelete alatt terveztük és gyártottuk. Ezért jelentős időt fordítottunk minden termékünk tesztelésére és finomítására, hogy megfeleljünk ennek a prioritásnak.

A bizonyítékokon alapuló újításokat olyan környezetbarát fogyasztói termékekké alakították a The Humble Co. termékeket, amelyek mindenki számára hasznosak, beleértve a távoli közösségekben élő hátrányos helyzetű embereket is.

A termék környezetbarát gyártása, csomagolása és ártalmatlanítása a lehető legkisebb környezeti lábnyom érdekében.

Válassz kedved szerint

The Humble Co. termékek

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”125″ include_categories=”410″ columns_number=”5″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest