Fizetés és Szállítási Feltételek

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Kiszállítást kizárólag Magyarország területén belül tudunk vállalni!

A csomagfeladástól számítva Budapesten 1-3 munkanapon, vidéki kézbesítésnél 2-4 munkanapon belül történik a kiszállítás.

GLS futárszolgálat – Házhoz szállítás

Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel – ez a GLS egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat.

Szállítási címként lakás és/vagy munkahely címed egyaránt megadható. Ezek közül célszerű azt kiválasztani, ahol nagy valószínűséggel tartózkodik olyan személy (akár szomszéd, vagy egy kolléga a munkahelyről), aki a szállítás napján és idejében a csomagot át tudja venni.
Maximálisan 40 kg-os csomag szállítható ki. Túlsúlyos csomag esetén a szállítási költség módosulhat, erről a szállítást megelőzően egyeztetünk. Amikor a csomag összeállt, átadjuk a GLS futárszolgálnatnak, erről tájékoztató e-mailt küldünk.

A regisztráció és a megrendelés során ügyeljen az adatok pontos megadására, téves adatok megadásából eredő sikertelen szállításért vagy késedelemért nem tudunk felelősséget vállalni.

Ára: 1890 Ft

GLS GY.I.K.

 

GLS Csomagpont

Az ország több mint 400 településének közel 850 pontja közül választhatja ki az Önhöz közel eső átvételi pontot. GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt, amikor megérkezett a csomag a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át csomagszámmal és érvényes személyi okmány felmutatásával.
Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint számos üzletben bankkártyával is fizethet. Keresse az erre vonatkozó információt a GLS CsomagPont térképes keresőben.

Ára: 1890 Ft

GLS GY.I.K.

Online Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion Payment Zrt. rendszerén keresztül valósulnak meg.
Székhely: H-1117, Budapest, Infopark sétány 1.
Helpdesk: +36 1 464 70 99
Cégjegyzékszám: 01-10-048552

A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2013. évi CCXXXV. törvénynek és az EU 2011. évi, elektronikus pénzről szóló irányelvének (EMD) megfelelően.
Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013 | Intézményazonosító: 25353192
Adatkezelési regisztrációs szám: NAIH-73794/2014

Bármilyen kérdésed van keress minket bátran és 24 órán belül válaszolunk neked!

Pin It on Pinterest