BioMenü

Cégünk 2011 óta foglalkozik szuperélelmiszerek és étrend-kiegészítő termékek gyártásával és forgalmazásával. Vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy egészséges, kiváló minőségű, megbízható eredetű és feldolgozású élelmiszereket és táplálék-kiegészítőket kínáljunk vásárlóinknak.

Elkötelezett hívei vagyunk az egészségtudatos táplálkozásnak és az egészségmegőrzésnek, ezért a kifogástalan minőséget úgy láttuk biztosítva, ha termékeinket saját magunk gyártjuk. Így született meg a magyar hatályos jogszabályoknak minden pontban megfelelő, saját bio márkánk, a BioMenü, továbbá egyéb termékeinket összefoglaló márkánk a Caleido.

A BioMenü termékpalettáján olyan népszerű szuperélelmiszereket kínálunk, mint a spirulina, a chlorella alga készítmények vagy a maca por. BioMenü termékeink bio minősítését – Ausztria vezető ellenőrző szervezetének magyarországi leánycége – a Bio Garancia Kft. – HU-ÖKO-02 – szavatolja. Caleido márkánkkal étrend-kiegészítőinket és kávé termékeinket illetve kávés mixeinket (például zöld kávé, ganoderma kávé) fémjelezzük.

 

BioMenü logo

Válassz kedved szerint

BioMenü termékek

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”125″ include_categories=”510″ columns_number=”5″ orderby=”popularity” _builder_version=”4.10.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Válassz kedved szerint

Termékkategóriák

Márkák

Vitaminok

Ásványi Anyagok

Egészséges zsírok - Omega 3,6,9

egészséges élelmiszerek

Szépségápolás

Baba - Mama - Gyerek

Illóolajok - Esszenciális olajok

készülékek

Könyvek